Thea Christine Hveding-Johnson

Kiropraktor

Thea har en 5årig master i Kiropraktikk (MChiro, Dr i Kiropraktikk) fra Anglo European College of Chiropractic fra 2015. Hun har 6 års erfaring fra travle klinikker utenfor London og i Norge. Og fortsetter å utvikle og videreutdanne seg innenfor hennes interessegruppe.

Thea er lidenskapelig opptatt av å finne den beste hjelpen for deg og familien din. Spesielt dedikert er hun til å hjelpe gravide og babyer, slik at de får den beste starten på livet. Med spesialkurs i spedbarn og svangerskap kan hun hjelpe på mange svangerskapsplager, samt spedbarn etter fødselen. Hun har også fokus på å bygge opp igjen kroppen etter svangerskapet.

Thea ser mange gravide kvinner og barn, men behandler alle aldersgrupper. Hun er opptatt av å gi en individuell tilrettelagt behandling som legger vekt på å ta bevisste livsvalg for å oppnå optimal helse og resultater som varer.

På fritiden elsker hun å gå på ski og kjøre snowboard, gå turer, og danse. Samtidig å være sammen med sin mann og sønn som alltid finner på mye gøy sammen!