Jack Johnson DC MChiro

Kiropraktor og Medeier

Han vokste opp i Sør-Vest England langs kysten og fikk sin master grad (Dr i Kiropraktikk) på AECC i England etter 5års utdannelse. Han flyttet til Norge med kona si i 2017 og nå eier og driver Viken Kiropraktorsenter sammen med Svein Kyrre Kollevåg.

Kiropraktikk for han er mye mer enn bare en jobb. Det er en lidenskap som oppstår av en forståelse i hva kiropraktikk egentlig er og av å hjelpe folk å overkomme sine smerter, plager og dårlig/utfordret helse. Kiropraktikk tar hensyn til hele mennesket og hvordan nervesystemet fungerer. Feilstillinger i ryggsøylen vil påvirke kroppens evne til å formidle informasjon/signaler mellom kropp og hjerne og motsatt, dette kan forårsake de symptomene/plagene du opplever i det daglige.

Kiropraktikk handler om å behandle hele familier, fra babyer til de eldre og alle imellom. Jacks visjon er å ta vare på alle gjennom kunsten av kiropraktikk.

Ved siden av å drive 2 travle klinikker liker han å holde seg aktiv ved å spille golf, gå turer, trene styrke og være sammen med sin kona og sønn, som er hans prioritet. Han er alltid svært opptatt med å ta vare på sine pasienter med medlidenhet, takknemmelighet og kjærlighet.