Våre ansatte

 

Image
Kiropraktor og Medeier
Kiropraktor Svein Kyrre Kollevåg driver og eier Viken Kiropraktorsenter. Etter 5 års utdanning i Bournemouth/England har han over 10 års erfaring fra 3 forskjellige klinikker. Han har i tillegg 2 års etterutdanning i funksjonell nevrologi via Parker University, USA.
Image
Kiropraktor og Medeier
Kiropraktor Jack Johnson har jobbet på Viken Kiropraktorsenter i et år. Etter 5 års utdanning på Anglo European College of Chiropractic i England har han over 5 års erfaring fra sin travle klinikk i London og 2 klinikker her i Norge. Han har i tillegg 1 års etterutdanning i funksjonell nevromuskulær testing.
Som osteopat liker jeg å jobbe med stressproblematikk, hodepiner, nakke-/ryggsmerter og pust. Jeg individualiserer behandlingene og pasienten er alltid i fokus. Ofte blir det gitt aktive tiltak som pasienten selv må gjennomføre. Sammen finner vi en løsning på dine plager.
Thea behandler alle aldersgrupper og har spesielle interesseområder som nakke, rygg og bekkensmerter, utstrålende smerter og hodepine. Hun har bred erfaring og kan hjelpe med alle muskel og skjelettplager. Thea komplimenterer behandlingen ved bruk av tørrnåler, kinesiotape, samt funksjonell muskeltesting.
Sondre har en Master of Chiropractic (AECC, England) og har bred erfaring fra klinikker i Norge og utland. Spesielt dyktig innen nakke- og korsrygg, svimmelhet, gravide og arbeidsskader. Jobber med alle aldre og har tidligere hjulpet profesjonelle idrettsutøvere.
Image
Gro Kari Skaug
Resepsjonist/Klinikk koordinator